BLOESEMREMEDIES / Genezing door bloemen

Wat zijn Bloesem-remedies?
Bloesem-remedies zijn één van de meest verfijnde vormen van natuurlijke geneeswijzen. Ze werken vooral op de psyche van de mens en brengen hierin harmonie en evenwicht tot stand.

De bloesemremedies worden voorgeschreven voor het verhelpen van psychische klachten of negatieve gemoedsgesteldheden zoals droefheid, vrees, spanning, nervositeit, besluitenloosheid, neerslachtigheid , wanhoop, lusteloosheid en andere negatieve gevoelens alsmede de tot daartoe leidende slapeloosheid, vermoeidheid enz.

Door het evenwicht in de psyche te herstellen kan de eenheid van lichaam en geest je in staat stellen geestelijke en lichamelijk problemen op natuurlijke wijze te genezen.

De essences,die in deze therapie worden gebruikt, zijn bereid uit de bloesems van planten, bomen of struiken. Het zijn geen medicijnen of homeopathische middelen, maar ze werken als katalysators die helpen om de geestelijke gezondheid te herstellen. Ze zijn niet schadelijk of verslavend en zijn naast iedere andere therapie te gebruiken.

Door middel van een verkennend gesprek en een initile hand-analyse wordt er dieper ingegaan op de psyche, emoties en geestelijke aspecten van je aard. Mede met behulp van deze analyse worden remedies uitgetest die jouw genezingsproces kunnen helpen.

Een consult duurt ca. 2 uur en kost € 150,= inclusief flesje remedie
Contact