Books2

O

Standaard werk Universele Handleeskunde

Het Standaardwerk Universele Handleeskunde leert iedereen handlezen. Deze uitgave van meer dan 400 pagina’s is door de vele illustraties en uitleg uniek in Nederland en geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Handleeskunde (of handlijnkunde) behoort tot een van de oudste en meest verfijnde vormen van karakteranalyse. De handen zijn als een spiegel en openbaren een beeld van iemands karakter en talenten, niet alleen door de specifieke lijnen en patronen, maar ook door de kenmerkende vorm. Dat kan heel prettig zijn, maar ook confronterend. Magda van Dijk-Rijneke is een bekend expert op het gebied van de Handleeskunde. In 1990 richtte ze de School der Universele Handleeskunde op en heeft talrijke interviews aan kranten en tijdschriften gegeven. Ook heeft ze meegewerkt aan radio-en TV programma’s.  Ben je geïnteresseerd in handen lezen, dan is het ”Standaardwerk Universele Handleeskunde” een must-have!

Dit boek is sinds kort uitverkocht (2020). Er wordt aan een herziene druk gewerkt met vernieuwde inzichten.

Handlezen en liefde

HANDELEZEN, JIJ & ROMANTIEK

Magda van Dijk-Rijneke

Je hand is de spiegel van je liefdesleven. Dit boek geeft je de mogelijkheid om je verlangens naar liefde en seksualiteit beter te leren kennen, maar ook hoe je met je liefste omgaat. Het geeft je inzicht en begrip voor je gedrag, behoeftes en motivaties maar bovenal in het vermogen om lief te hebben. Je handen drukken je emotie uit en zij geven je de mogelijkheid om je diepste gevoelens aan je liefste duidelijk te maken.

Inkijkexemplaar

BESTEL HIER

Handlezen en Jij

HANDLEZEN & JIJ

Magda van Dijk-Rijneke

Ken je je hand dan ken je jezelf en niemand kan je nog iets wijs maken.Dit boek geeft je de mogelijkheid om jezelf beter te leren kennen en ook om meer vertrouwen in jezelf te krijgen. Je eigen handen geven alles over jezelf weer en vertellen jouw verhaal. Het is alsof je je eigen dagboek leest.

Inkijkexemplaar

BESTEL HIER

Standaardwerk Universele Handleeskunde

Magda van Dijk-Rijneke

Een geheel vernieuwde en uitgebreidere versie met de nieuwste inzichten fullcolour van uitgeverij Elmar.

402 pagina’s geïllustreerd ISBN 978 90389 2255 3 €39,95 uitgeverij Elmar.

Also available in English on Amazon.com  

Inkijkexemplaar

ONTDEKKINGSREIS NAAR JE WARE ZELF

Handleeskunde behoort tot de oudste vormen van karakteranalyse. De handen openbaren een beeld van iemands karakter en talenten, niet alleen door de specifieke lijnen en patronen, maar ook door de kenmerkende vorm. Dit boek leert de lezer de geheimen te ontsluieren.en is een leidraad naar uw innerlijke wereld. Uitverkocht!