EEN CONSULT/ HANDANALYSE

Je handen worden, net als een boek gelezen. Elk hoofdstuk heeft wat te vertellen. De gegevens in de hand, worden gecombineerd en geïnterpreteerd wat resulteert in een goed beeld van je karakter en talenten maar ook van valkuilen en andere obstakels. Daarnaast laat de analyse ook zien welke mogelijkheden je leven nog biedt. De resultaten van de gedetailleerde analyse van je handen worden elektronisch vastgelegd. 

Een consult duurt ruim 2 1/2 uur en kost €180,- 

DE OPLEIDING / CURSUS

De betekenis van de lijnen in de hand hebben door de eeuwen heen de mensheid gefascineerd. Hoe is het toch mogelijk dat het lijnenspel in geen enkele hand gelijk is? Door te leren hoe je je eigen handen kan analyseren, kun je jezelf beter leren kennen en krijg je  duidelijkheid over je karakter, talenten en gewoontes. Ook maakt het lezen van je handen zichtbaar welke mogelijkheden je nog in je hebt, hoe je talenten zich ontwikkelen en waarom bepaalde dingen gebeuren. 

 

WORKSHOPS

Een dergelijke opzet is uitstekend geschikt om binnen een energieke sessie de eerste inzichten te verkrijgen in de mogelijkheden binnen handleeskunde en jezelf. Het is een introductie van Universele Handleeskunde. Afhankelijk van de setting en de doelgroep kan een geschikt thema onderwerp bepaald worden. Denk hierbij aan Handlezen en de Liefde, Alles onder de duim, Om je pink gewonden. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op.

 

universelehandleeskunde@kpnmail.nl

Instituut Universele Handleeskunde

Zuidzijde 69b
2411 RT Bodegraven
tel: 0172-645211