OVER MAGDA VAN DIJK-RIJNEKE

Magda beoefent op gepassioneerde wijze de Handleeskunde al sinds 1986. Dat vertaalt zich in jarenlange praktijkervaring  en de duizenden handen die zij heeft geanalyseerd. Haar kennis wordt gedeeld via diverse handboeken en opleidingen en mede toegepast tijdens haar persoonlijke consults.

Ze ziet de Handleeskunde als een dynamische wetenschap die met de tijd mee ontwikkelt. Waarmee je mensen ondersteuning kunt bieden in hun persoonlijke zoektocht.

Nationaal en internationaal staat zij bekend als expert op dit vakgebied. Zo publiceert zij regelmatig over de ontwikkelingen binnen deze wetenschap. Lees meer .

 
 
HET CONSULT

Bij het Instituut Universele Handleeskunde worden ook consulten gegeven.

Je handen worden, net als een boek, van het begin tot het einde gelezen. De gegevens, die de hand met haar heuvels en lijnen vertelt worden tijdens het consult vertaald,  wat resulteert in toelichting over je karakter en talenten, en ook van valkuilen en andere obstakels. Daarnaast leert de analyse je welke mogelijkheden jouw leven je nog biedt. Het consult wordt digitaal opgenomen en via een USB stick meegegeven.

 
Een consult duurt ca.  2  1/2 tot 3 uur en kost €18o,- .
 

PS: een consult kan 24uur van te voren worden afgezegd.  
Binnen die tijd kunt u uw consult verzetten  en dan kost dit ietsje meer €195,- 

 

Magda

De hand is de spiegel van lichaam en ziel

“Ken je je hand dan ken je jezelf en niemand kan je nog iets wijsmaken”. 
 

Je handen geven alles over jezelf weer, je gemoedstoestand, hoe gelukkig of verdrietig je bent, hoe succesvol of gefrustreerd je je voelt. Het is alsof je in de spiegel kijkt. Soms is dat best confronteren, maar is dat erg? 

Een handanalyse geeft je de mogelijkheid om meer begrip en liefde voor jezelf te hebben. Het helpt je jezelf beter te leren kennen en het stelt je in staat om beter je grenzen te stellen. Het biedt de mogelijkheid om in voorkomende gevallen je weer op het goede spoor te brengen.

Je handen geven een duidelijk beeld over hoe je karakter en talenten zich ontwikkelen en hoe jouw levensproces verloopt. Ze geven  inzicht in jouw manier van doen en zijn. Waarom  gebeuren dingen, wat heb je meegemaakt,  en hoe kun je dingen zelf anders doen. In dit opzicht is deze wetenschap een ontdekkingsreis.  

Via het consult  begint jouw  “ontdekkingsreis naar je ware zelf”.  

 

 

 

 

 

 

 

Een online handleescursus gaan volgen  of een consult handlezen  gaan aanvragen  is onzinnig!!!.

Het geven van online handlezing vind ik dubieus en zonde van het geld, dan kan je beter een boek kopen of een consult halen.

Immers je moet de hand altijd kunnen aan raken en bevoelen:

 

    1. voelen of deze warm of koel is
    2. voelen of de huid zacht of ruw is
    3. voelen hoe de consistentie aanvoelt
    4. Zien of de lijnen diep, dun of ondiep zijn
    5. Welke kleur de lijnen hebben.
    6. en nog veel meer om een goede analyse te maken en te leren……

.

CADEAUBON

Voor iedereen is het ontdekken van je eigen ik een groots geschenk.

Wil je iemand blij maken met een sessie en de reis naar zichzelf?

Bestel een cadeaubon en geef een consult cadeau.

Stuur een email naar universelehandleeskunde@kpnmail.nl .