Quote 3

CONSULT HANDLEZEN 

 

“De hand is de spiegel van lichaam en ziel

 

Je hoeft alleen maar in je handen te kijken… om te zien wat er met je aan de hand is.

De handen geven alles over jezelf weer, je gemoedstoestand, hoe gelukkig of verdrietig je voelt, hoe succesvol of gefrustreerd je je voelt.

Het is alsof je in de spiegel kijkt…….. en je je eigen spiegelbeeld ziet terug kijken. Soms is dat best een confrontatie met jezelf…………….

 

De handen geven een duidelijk beeld aan van wie je bent, hoe je je karakter en talenten zich ontwikkelen en hoe jouw levensproces verloopt.

Je hand geeft dus inzicht in je gedrag. Waarom bepaalde dingen gebeuren, wat er tot nu toe met je is gebeurd,  maar ook dat je zelf je bestemming kunt beïnvloeden.

In dit opzicht is deze wetenschap preventief. 

Door je eigen handen te laten of te leren analyseren komt je tot een betere zelfkennis. En dat is op zich al  “ een ontdekkingsreis naar je ware zelf”. Mijn credo is dan ook:

 

“Ken je je hand dan ken je jezelf en niemand kan je nog iets wijsmaken”

 

BEGRIP & LIEFDE

Een handanalyse geeft je de mogelijkheid om meer begrip en liefde voor jezelf te hebben. Het helpt je jezelf beter te leren kennen en het stelt je in staat om beter je grenzen te stellen. Het biedt de mogelijkheid om in voorkomende gevallen je weer op het goede spoor te brengen.

 

Het consult

Je handen worden, net als een boek, van het begin tot het einde gelezen. Elk hoofdstuk heeft wat te vertellen. De gegevens, die de hand bevatten, worden gecombineerd, gededuceerd en geïnterpreteerd wat resulteert in een goed beeld van je karakter en talenten maar ook van valkuilen en andere obstakels. Daarnaast laat deze analyse ook zien welke mogelijkheden je leven nog biedt.

De resultaten van de gedetailleerde analyse van je handen worden elektronisch vastgelegd.

 

Een consult duurt ruim 2 1/2 uur en kost €150,- (contant).

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

AWARD

In 2003 heeft zij op het Internationaal Symposium van de Vedische wetenschappen aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, een award gekregen van de Federatie van de All India Astrologers’ Societies voor het onderwijzen van de wetenschappelijke handleeskunde alsook voor de publicatie van haar boeken.