HANDEN ZIJN ALLES

Het kan een verrukking zijn om de hand van je geliefde vast te houden en deze te strelen.

Die zelfde hand kan je zelfs helemaal in vervoering brengen.

Handen zijn dan ook fantastische tastorganen.

JIJ IN DE LIEFDE

Valentijn’s workshop Handlezen & Romantiek

Doe je mee?

1 dagdeel van 13.00 – 17.00 uur

 

Locatie: Zuidzijde 69b te Bodegraven

Kosten : €60,-

Opgeven: per email of telefoon.

 

Wij zien onze handen als iets volkomen vanzelfsprekend maar we hebben niet in de gaten wat een prachtig gereedschap ze zijn. We kunnen ze niet alleen als werktuig gebruiken maar ook als tastfunctie om de dingen mee waar te nemen, te voelen en te herkennen. Handen en vooral de vingertoppen, zijn fantastische tastorganen die zo gevoelig zijn dat je er zelfs de fijnste trillingen mee kunt waarnemen. De tastzin van de vingertoppen kan zich zelfs zo ontwikkelen dat, wanneer je het zonder je gezichtsvermogen zou moeten stellen, je er zelfs mee kan leren lezen (brailleschrift). De tastzin is dan ook van essentieel belang bij menselijke contacten zo ook bij het beminnen van je allerliefste.

Hoewel je gelaatsuitdrukking en lichaamshouding ook iets zegt over je innerlijk wezen, kan je dit met je handen vele malen expressiever en duidelijker uitdrukken. De handen hebben dan ook in het dagelijkse leven en zeker tijdens het liefdesspel een belangrijke functie. Omdat ze je de mogelijkheid geven je diepste gevoelens aan die ander duidelijk te maken. Je handen drukken je emotie uit. Gevoelig en beweeglijk als ze zijn kan je er bijna net zo duidelijk iets mee vertellen als met je mond.

 

 

De liefde en de hand

 

Drie cruciale aanwijzingen
Het meest fascinerende van je handen is dat zij ook letterlijk zelf het een ander te vertellen hebben. Zij verraden niet alleen je liefdesleven en onthullen hoe gevoelig, sensitief, teder en romantisch je bent, maar bovenal hoe groot je vermogen is om lief te hebben. Het vermogen om liefde te geven en te ontvangen. De hand toont drie cruciale aanwijzingen die getuigen hoe groot dit vermogen wel kan zijn.

 

  • De eerste aanwijzing is de Venusberg (muis van je duim), deze berg geeft aan hoe teder, energiek en hartstochtelijk je bent en hoe groot je vermogen tot intimiteit is.
  • De tweede is de duim die inzicht verschaft over het vermogen om lief te hebben en hoe verlangend of begerig je daarin bent.
  • De Hartlijn, als derde cruciale aanwijzing, verraadt op welke manier jij je liefde toont en op welke manier jij je liefdesverlangens uit.
  • Daarnaast vertelt de Levenslijn iets over je kwaliteit van je liefdesleven en het type hand iets over wat voor type minnaar je bent

Deze Handleeskunde workshop geeft je de mogelijkheid om je verlangen naar liefde en seksualiteit beter te leren kennen, maar ook hoe je met je liefste omgaat. Het geeft je inzicht en begrip over je gedrag, behoeftes en motivaties maar bovenal in het vermogen om lief te hebben.

We behandelen natuurlijk allerlei vormen van de Hartlijn maar ook andere belangrijke aspecten in de hand die met de liefde te maken heeft. Enkele Hoofdstukken:

Wat voor geliefde ben je?

Hoe hartstochtelijk ben je?

Hoe toon je je liefde en genegenheid?