.

START BASISCURSUS HANDLEESKUNDE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De betekenis van de lijnen in de hand hebben door de eeuwen heen de mensheid gefascineerd. Hoe is het toch mogelijk dat het lijnenspel in geen enkele hand gelijk is?

Wie de geheimen van zijn eigen hand en die van anderen wil leren kennen, kan zich opgeven voor de basiscursus Handleeskunde bij de School der Universele Handleeskunde in Bodegraven onder leiding van Magda van Dijk-Rijneke.

De cursus is geen zweverig gebeuren, maar de stof wordt met Hollandse nuchterheid, praktisch en speels gepresenteerd. Door te leren hoe je je eigen handen kan analyseren, kun je jezelf beter leren kennen en krijg je veel meer duidelijkheid over je karakter, talenten en gewoontes. Ook maakt het lezen van je handen zichtbaar welke mogelijkheden je nog in je hebt, hoe je talenten zich ontwikkelen en waarom bepaalde dingen gebeuren. Hierdoor leer je ook de sterke en zwakke aspecten van jezelf te begrijpen.

Gedurende de cursus leer je onderscheid maken tussen de verschillende handtypen alsmede de betekenis van belangrijke aspecten zoals de vorm van de handen en vingers, huidpatronen, heuvels, lijnen en tekens in de palm.

 

 

 

 

 

 

29 jaar School der Universele Handleeskunde

.

School der Universele Handleeskunde biedt een gedegen basiscursus tot aankomend chiroloog/handleeskundige volgens een curriculum welk gebaseerd is op de methodieken van de Universele Handleeskunde, zoals deze meer dan 30 jaar door Magda van Dijk-Rijneke ontwikkeld is

 

Basiscursus handlezen 

.

De basiscusus bestaat uit twee blokken van 12 lessen van ca. 2 uur, te weten Chironomie, Dermatoglyfie en Chiromancie. Deze 2 blokken omvatten het leren bestuderen van de verschillende aspecten van de hand, zoals:

.

Chironomie | De palm, vingers en huid/vingerpatronen

Huidanalyse en consistentie van de hand, de bergen, lengte vingers, de huid/vingerpatronen en de zones in de hand. Start in januari 2019.

.

Chiromancie |Handlijnen

Dit gedeelte betreft het bestuderen van de Levens-, Hoofd-, Hart-, Saturnus-,  Apollo- en Mercuriuslijn. Start in september 2019.

.

Bij elk cursus blok wordt gebruik gemaakt van een uitgebreid cursusboek.

De basisopleiding kan met een basisdiploma worden afgerond voor de eventuele  vervolg cursus.  

 

Lesgeld

Eenmalig inschrijfgeld: € 50, — (geld ook voor gehele opleiding)

Basisopleiding inclusief basisexamen en dikke ordner cursusmateriaal:  € 770, — (24 lessen).

 

Tijd: 19.30 – 21.30 (indien nodig langer)

Plaats: Eigen lesruimte aan huis, Zuidzijde 69B te Bodegraven.

 

zie ook contact

Je kunt je per mail of telefonisch opgeven.

.

.

Vervolg cursus zie opleiding

.

Docent Magda van Dijk-Rijneke

29 jaar School der Universele Handleeskunde

De School der Universele Handleeskunde bestaat in 2019 alweer 29 jaar.

Daar is Magda best trots op.