HANDLEESKUNDIGE / HANDANALIST MAGDA VAN DIJK-RIJNEKE

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMagda beoefent de Handleeskunde al sinds 1986. Ze kan buigen op een jarenlange praktijkervaring en heeft duizenden handen geanalyseerd. Ook geeft ze opleidingen in de Handleeskunde, waartoe zij de School der Universele Handleeskunde heeft opgericht.

Ze ziet de Handleeskunde als een dynamische wetenschap die met de tijd meegaat en daarom bestudeert zij regelmatig de vele bronnen en publicaties die hierover bestaan om up-to-date en vooral kritisch te blijven. Door haar onderzoekingen en vele jaren van studie heeft ze zoveel informatie en vooral inzichten zich eigen gemaakt, dat zij gezien kan worden als een expert op haar vakgebied.

Magda heeft talrijke interviews aan kranten en tijdschriften gegeven. Ook heeft ze meegewerkt aan radio-en TV programma’s.

Ze heeft haar visie en kennis over de Handleeskunde vastgelegd in 4 boeken: Universele Handleeskunde, een ontdekkingsreis naar je ware zelf ‘ (2000), de spiegeltjesreeks Handlezen & Jij, Handlezen & Romantiek (2007) en sinds kort Standaardwerk Universele Handleeskunde (2013). Regelmatig publiceert zij over ontwikkelingen in de empirische wetenschap van de handleeskunde.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIn 2003 heeft zij op het Internationaal Symposium van de Vedische wetenschappen aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, een award gekregen van de Federatie van de All India Astrologers’ Societies voor het onderwijzen van de wetenschappelijke handleeskunde alsook voor de publicatie van haar boeken.

 

 

.

Meer over Magda van Dijk-Rijneke