HET CONSULT

Je handen worden, net als een boek, van het begin tot het einde gelezen. Elk hoofdstuk heeft wat te vertellen. De gegevens, die de hand bevatten, worden gecombineerd, gededuceerd en geïnterpreteerd wat resulteert in een goed beeld van je karakter en talenten maar ook van valkuilen en andere obstakels. Daarnaast laat deze analyse ook zien welke mogelijkheden je leven nog biedt. De resultaten van de gedetailleerde analyse van je handen worden elektronisch vastgelegd. Een consult duurt ruim 2 1/2 uur en kost €150,- . 

DE OPLEIDING

De betekenis van de lijnen in de hand hebben door de eeuwen heen de mensheid gefascineerd. Hoe is het toch mogelijk dat het lijnenspel in geen enkele hand gelijk is? Wie de geheimen van zijn eigen hand en die van anderen wil leren kennen, kan zich opgeven voor de basiscursus Handleeskunde bij de School der Universele Handleeskunde in Bodegraven. De cursus is geen zweverig gebeuren, maar de stof wordt met Hollandse nuchterheid, praktisch en speels gepresenteerd. Door te leren hoe je je eigen handen kan analyseren, kun je jezelf beter leren kennen en krijg je veel meer duidelijkheid over je karakter, talenten en gewoontes. Ook maakt het lezen van je handen zichtbaar welke mogelijkheden je nog in je hebt, hoe je talenten zich ontwikkelen en waarom bepaalde dingen gebeuren. Hierdoor leer je ook de sterke en zwakke aspecten van jezelf te begrijpen.

 

Gedurende de cursus leer je onderscheid maken tussen de verschillende handtypen alsmede de betekenis van belangrijke aspecten zoals de vorm van de handen en vingers, huidpatronen, heuvels, lijnen en tekens in de palm.

Regelmatig worden er ook verdiepingsopdrachten gegeven om  alle gegevens die de handen aangeven te leren combineren en te deduceren.

.

WORKSHOPS

Een dergelijke opzet is uitstekend geschikt om binnen een energieke sessie de eerste inzichten te verkrijgen in jezelf. Het is een introducite van Universele Handleeskunde. Afhankelijk van de setting en de doelgroep kan een geschikt thema onderwerp bepaald worden. Denk hierbij aan Handlezen en de Liefde, Alles onder de duim, Om je pink gewonden. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op.

draaiende3Dglobe

universelehandleeskunde@kpnmail.nl

Universele Handleeskunde

Zuidzijde 69b
2411 RT Bodegraven
tel: 0172-645211