ja[1] - kopie

 Praktijk en Consulten

Wat is de genezende kracht om je handen te laten analyseren?
Je leert wat je al weet ook te voelen.

Je hand is de “spiegel van lichaam en ziel”.

Je handen laten analyseren kan een confrontatie met jezelf zijn. Het is hetzelfde als wanneer je in de spiegel kijkt en je spiegelbeeld kijkt terug.

Je handen maken zichtbaar wie jij bent, waar je van houdt, hoe je lief hebt en hoe je denkt. Daarnaast laten ze ook zien wat voor talenten je bezit, of je gelukkig bent, wat voor invloed gebeurtenissen op je hebben gehad en hoe je leven verloopt. Het kan je ook wakker schudden uit een bepaalde vervelende situatie en je nieuwe mogelijkheden aanreiken.

Bij het analyseren van handen maakt handleeskundige Magda van Dijk-Rijneke gebruik van een diagnose methodiek die gebaseerd is op de door haar ontwikkelde wetenschappelijke Universele Handleeskunde.

Een handanalyse geeft je de mogelijkheid om meer begrip en liefde voor jezelf te hebben. Daarnaast helpt het jezelf beter te leren kennen en ook stelt het je in staat om beter je grenzen te kunnen stellen. Het biedt je de mogelijkheid om in voorkomende gevallen je weer op het goede spoor te brengen.

Je handen worden, net als een boek, van het begin tot het einde gelezen. Elk hoofdstuk heeft wat te vertellen. De gegevens, die de hand bevatten, worden gecombineerd, gededuceerd en geïnterpreteerd wat resulteert in een goed beeld van je karakter en talenten maar ook van mogelijke valkuilen en andere obstakels. Daarnaast laat deze analyse ook zien welke mogelijkheden je leven nog biedt.

De resultaten van de gedetailleerde analyse van je handen worden elektronisch vastgelegd.

Een consult duurt ruim 2 1/2 uur en kost €150,- (contant).

 

Kopie van Handanalyse 2

Translate »